Classic Movie Night

lions gent scaldis

Classic Movie Night
Welkom!

Wij heten u van harte welkom op onze Classic Movie Night. Een filmgala georganiseerd door de Lions Gent Scaldis. Op 25 april 2023 organiseren wij ons 29ste filmgala, een jaarlijks evenement in de Kinepolis te Gent. Traditiegetrouw is er een bruisende receptie met walking dinner gevolgd door… een kwaliteitsfilm.

Al meer dan vijftig jaar helpt de Lions Club Gent Scaldis diverse organisaties in zowel het binnen- als buitenland. Het hoofddoel van deze club is mensen helpen. Helpen door fondsen te werven en aandacht op te wekken voor de diverse sociale doelen. Én… door actief de handen uit de mouwen te steken.

De film

De Classic Movie Night belooft een gouden avond te worden. Met een echte klassieker uit “The Golden Age of Hollywood”. Welke Classic? Dat houden we graag nog even geheim…

Afspraak op onze Classic Movie Night! Want zoals Marilyn Monroe ooit zei: “Who said nights are for sleep?” They’re for movies! 3, 2, 1, … Actie!

Praktische info

25/04/2023
Walking dinner: 19u
Start film: 20u45

Kinepolis Gent

Ter platen 12, 9000 Gent

We serve

VZW Stappen

VZW Stappen is een begeleidingstehuis in de bijzondere jeugdzorg voor 32 meisjes tussen 14 en 21 jaar, die onder toezicht van een jeugdrechter staan. Stappen richt zich vooral op het (her)verbinden van deze meisjes met hun omgeving, hun school of werk, … Alles vertrekt vanuit een fundamentele visie op hulpverlening waarin de jongere, haar leefomgeving en de integratie in de samenleving centraal staan.

Stappen biedt begeleiding en onderdak op maat. Dit gebeurt ofwel in de eigen residentie in St-Amandsberg, ofwel bij de jongeren thuis, of in een co-housingproject in Gentbrugge of op een eigen studio in de regio Gent.

Afia Shuleni

Het doel van Afia Shuleni is gezondheidszorg en gezondheidseducatie aan te bieden aan de schoolgaande kinderen uit Zuid-Kivu (Congo).

Ongeveer 10.000 leerlingen worden jaarlijks onderzocht en bij > 2/3 van hen worden problemen vastgesteld zoals infecties, malaria, ondervoeding, tandproblemen, gehoor- en gezichtsproblemen, navel- en liesbreuken, psychosociale problemen, enz.

Naast VZW Stappen en Afia Shuleni ondersteunen we ook volgende sociale werken:

LCIF – Lions Clubs International Foundation www.lionsclubs.org

De Voedselbanken www.foodbanks.be

Toekomstatelier www.toekomstatelierdelavenir.be

Andere: Casa93, Fonds Emilie Leus, CAW, Comequi, Protos…

Meer weten over
Lions Gent Scaldis?